tiistai 16. heinäkuuta 2013

Uusia Pottuja ja Kuppisoosia

Pari kertaa ollaan jo herkuteltu oman maan uusilla potuilla.
Ensi kertaa kokeiltiin Annabella lajiketta, hyviä ovat.


Lisäksi istutettiin Lapin puikulaa, vaikka eihän se enää sitä ole,
kun ylös nostetaan, koska emme asu Lapissa.

Uudet perunat tarjotaan kuppisoosin ja sillin kera.

Ai mitäkö kuppisoosi on?
Se on voikastiketta (vettä, voita, merisuolaa, uutta sipulia ja varsia pilkottuna).

Kastiketta ei keitetä, jotta sipulit säilyvät rapeina,
vaan kiehuva vesi kaadetaan muiden aineiden päälle.
Jokaiselle syöjälle tehdään oma kastike kahvikuppiin,
jossa hän liottaa/kastelee perunoita.

NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti