Eilen käytiin hiihtoloman kunniaksia
laskemassa vähän suuremmasta mäestä.
Illalla syötiin kinuskikakkua
Joen Mummun syntymäpäivien kunniaksi.
Oli muuten elämäni ensimmäinen kinuskikakku, jonka tein.
Harmittavasti koristeluun tarkoitettu kerma loppui vähän kesken...
Tässäpä ohjetta kinuskikuorrutukselle:
* 2 dl kermaa
*1,5 dl tomusokeria
* 3/4 dl fariinisokeria
* 1tl voita
Keitä kermaa ja sokereita teflonkattilassa,
miedolla lämmöllä, silloin tällöin sekoittaen 15min.
Sekoita joukkoon voi.
Anna seoksen jäähtyä n.5min.
Valuta seos kakun pinnalle,
aloittean keskeltä reunoja kohden.
Tekemäni kakku oli halkaisijaltaan 24cm ja ohjeesta riitti hyvin siihen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti